Over mij

Dit ben ik: Boukje Groustra, partner van Tim, moeder van Veerle en Fiene en interieurontwerper en stylist in hart en nieren. Ik ben opgegroeid in de woonwinkel van mijn ouders en heb samen met Tim in 2012 ons eigen huis opgebouwd. Tijdens de bouw van ons huis kwam de passie voor interieur en styling nog meer tot uiting.

In augustus 2014 ben ik gestart met Gewoon Boukje om mijn passie, creativiteit en enthousiasme met anderen te delen. Als interieurstylist vind ik het belangrijk dat de indeling, inrichting en sfeer aansluit bij de wensen van mijn klanten. Zo kunnen ze pas écht thuiskomen. Samen met hen ga ik vooraf daarom graag om tafel om te kijken tegen welk interieurprobleem zij aanlopen.

Waarom kiezen voor Gewoon Boukje?

Maatwerk

Ieder interieur is uniek. Ik zorg ervoor dat het interieuradvies bij jou en je wensen past en je verrast.

Samen sterk

Het realiseren van mijn adviezen doe ik niet alleen. Samen met een vast team zetten wij ons in om jouw droominterieur te creëren.

Ontzorgen van A tot Z

Als interieurstylist help ik niet alleen met het interieurontwerp, maar ook met de realisatie ervan

Wil je meer weten over wat ik voor je kan doen?

Review van een klant

Boukje haar grote kracht is dat ze goed luistert. Bovendien is ze realistisch over wat wel en niet kan. Het resultaat heeft mijn verwachtingen ruimschoots overtroffen! Boukje heeft me ook heel veel stress en gedoe uit handen genomen. Ze werkt samen met een schilder en een stoffeerder en heeft ervoor gezorgd, dat alle werkzaamheden goed op elkaar afgestemd werden. Het was erg fijn dat zij de mannen vooraf precies kon uitleggen wat de bedoeling was en ze tijdens de renovatie kon aansturen. Ik had er geen omkijken naar. Ik ben echt superblij met wat Boukje voor mij gedaan heeft.