Zakelijke diensten

Jouw bedrijfs-/kantoorpand is hét visitekaartje voor je bedrijf. De inrichting vraagt om een aanpak waarbij professionaliteit, gastvrijheid en gebruiksgemak voorop staan. Gewoon Boukje denkt graag met je mee over een passend interieurontwerp.

Een interieuradvies bestaat uit verschillende elementen. Welke bij jou en je bedrijf passen, hangt af van de ruimte, de wensen en het budget. Samen zorgen deze elementen voor een compleet interieurontwerp. Jij bepaalt zelf hoe je ontwerp eruit komt te zien.

Indeling

Een paar bureaus met stoelen, archiefkasten tegen de muur en her en der een plant. De basis is er, maar het is het nét niet. Graag kom ik bij jou op locatie langs en creëer ik comfortabele en functionele indelingsvoorstellen passend bij jouw werkomgeving.

Kleur

Kleur is sfeerbepalend. Een andere kleur op de muur kan een geheel nieuwe sfeer in je kantoor, restaurant of salon brengen. Ik verras je graag met een sfeervol en uniek kleurenpalet passend bij jouw bedrijf.

Stoffering

Er zijn talloze mogelijkheden als het gaat om vloeren.  Een vloer is de basis van het interieur en dus een van de belangrijkste elementen. Naast de vloer valt ook raambekleding onder het stuk stoffering. Afmetingen, materialen, kleuren in overvloed. Graag adviseer ik de juiste oplossing bij jou op locatie.

Verlichting

Een ruimte valt of staat met de verlichting. Licht is niet alleen een functioneel onderdeel op de werkvloer, maar ook sfeer verhogend. In een lichtplan verwerk ik het juiste type licht aansluitend bij jouw bedrijf. Dat maakt de werkdag een stukje lichter.

Meubilair

Zonder meubilair is jouw kantoor/teamkamer/showroom niet compleet, maar voor welke meubels kies je? Samen met jou kijk ik naar de uitstraling en functionaliteit van jouw huidige of nieuwe meubilair en adviseer ik welke meubels goed aansluiten bij het interieurontwerp, het budget en de wensen.

Maatwerk

Passen de meubels nét niet helemaal? Ik adviseer en realiseer graag met jou op maat gemaakte meubels. Deze zijn niet alleen naar eigen wens samen te stellen, maar zijn vaak ook heel efficiënt te gebruiken om de ruimte zo praktisch mogelijk te benutten.

Styling

Met de styling breng ik net dat stukje extra sfeer wat de ruimte minder statisch maakt. Dit maakt het totaalplaatje af. De aankleding van een werkplek draagt bij aan de werksfeer, maar hoeft niet zo te zijn als thuis.

Projectbegeleiding

Een mooi plan ligt op tafel en dan? Tussen de werkzaamheden door vraagt het veel tijd om dit te realiseren. Daarom kan je ervoor kiezen om ook de uitvoering hiervan (deels) uit handen te geven. In samenwerking met vakspecialisten creëert Gewoon Boukje jouw ideale werkomgeving.

Benieuwd wat ik voor jouw interieur kan betekenen?

Neem dan contact op.

Review van een klant

Boukje vertaald wensen naar een sfeervol interieur advies. Met passie voor het vak en het ruimtelijk inzicht komt ze tot leuke woon ideeën/adviezen.

Werkwijze

Het realiseren van een nieuw interieur begint bij een goed gesprek. Samen bespreken wij jouw wensen, behoeftes en eventuele ideeën. 

Dit vertaal ik vervolgens naar een passend interieuradvies, waarbij sfeer, persoonlijkheid en een stukje functionaliteit worden meegenomen.