Particuliere
diensten

Een interieur vertelt wie je bent. Ben je onlangs verhuisd of zijn jouw woonwensen veranderd? Dan denkt Gewoon Boukje graag met je mee.

Als interieurstylist breng ik sfeer en persoonlijkheid terug in je huis. Door goed te kijken naar jouw wensen, leven en persoonlijkheid, ontwerp ik een interieur dat geheel bij jou past met als doel: je écht thuis laten voelen in je nieuwe interieur.

Een interieuradvies bestaat uit verschillende onderdelen. Welke onderdelen bij jou passen, hangt af van jouw situatie, wensen en budget. Samen zorgen deze onderdelen voor een compleet interieurontwerp. Jij bepaalt zelf hoe je ontwerp eruit komt te zien.

Indeling

Een zithoek, een kinderhoek, een eethoek. Vaak zijn er meerdere functies in één ruimte nodig en willen we het toch zo ruimtelijk mogelijk houden. Maar hoe doe je dat? Graag kijk ik met je mee en creëer ik comfortabele en functionele indelingsvoorstellen passend bij jouw thuissituatie.

Kleur

Kleur is de grootste sfeermaker in het interieur. Een andere kleur op de muur kan weer een geheel nieuwe sfeer in huis brengen, maar juist dit brengt ook onzekerheid met zich mee. Want: hoe kies je de juiste kleuren? Ik verras je graag met een sfeervol en uniek kleurenpalet.

Stoffering

Er zijn talloze mogelijkheden als het gaat om vloeren.  Een vloer is de basis van het interieur en dus een van de belangrijkste elementen. Naast de vloer valt ook raambekleding onder het stuk stoffering van het huis. Afmetingen, materialen, kleuren in overvloed. Graag adviseer ik de juiste oplossing in jouw interieur.

Verlichting

Een ruimte valt of staat met de verlichting. Licht is niet alleen sfeer verhogend, maar ook functioneel onderdeel van je interieur. Door middel van een lichtplan krijg je inzicht in het toepassen van de juiste verlichting op de juiste plaats.

Meubilair

Zonder meubilair is een interieur niet compleet, maar voor welke meubels kies je? Samen met jou kijk ik naar de uitstraling en functionaliteit van jouw huidige of nieuwe meubilair en adviseer ik welke meubels goed aansluiten bij het interieurontwerp, je budget en de wensen.

Maatwerk

Passen de meubels nét niet helemaal? Ik adviseer en realiseer graag met jou op maat gemaakte meubels. Deze zijn niet alleen naar eigen wens samen te stellen, maar zijn vaak ook heel efficiënt te gebruiken om de ruimte zo praktisch mogelijk te benutten.

Styling

Styling is nét dat puntje op de i voor je interieur. Hierbij gebruik ik zowel eigen als nieuwe accessoires om zo een fijne plek te creëren. Graag adviseer ik je over het toepassen van de beste woonaccessoires die passen in het totaalplaatje.

Projectbegeleiding

Een mooi plan ligt op tafel en dan? Het is soms een hele uitdaging om je interieur te veranderen. Daarom kan je ervoor kiezen om ook de uitvoering hiervan (deels) uit handen te geven. In samenwerking met vakspecialisten creëert Gewoon Boukje jouw ideale woon- en/of werkplek.

Benieuwd wat ik voor jouw interieur kan betekenen?

Neem dan contact op.

Review van een klant

Het resultaat was boven verwachting, we hebben dankzij Boukje een fantastisch thuis gekregen met veel warmte en gezelligheid, alles klopt! Dit hadden wij nooit zelf voor elkaar gekregen.

Werkwijze

Het realiseren van een nieuw interieur begint bij een goed gesprek. Samen bespreken wij jouw woonwensen, behoeftes en eventuele ideeën. 

Dit vertaal ik vervolgens naar een passend interieuradvies, waarbij sfeer, persoonlijkheid en een stukje functionaliteit worden meegenomen.